Dekor&Mentha

Üdvözöllek a KERTFÜGGŐK táborában, akik nem csupán kertészkedni, de főzni, enni és dekorálni is szeretnek kertjükben, teraszukon vagy akár az erkélyükön.

Design a kertben: Bújj el egy fotel biztonságában!

2011.10.13. 08:37 Dekor&Mentha

Ez a hatalmas kerti ülőke olyan, mint az anyaméh. Óv és elrejt.
 
7.jpg 
 
Aki szeret elbújni a nyilvánosság elől és még a saját kertjében sem érzi biztonságban magát, annak tetszeni fog az a hatalmas kerti ülőke. Aki ebbe belekucorodik, azt senki nem zavarhatja meg magányában.
Az elemekből összeállítható „fotel” 143x160x160 cm, szóval meglehetősen nagy területet foglal el a kertből. Viszont kialakításának köszönhetően akár egy fa törzse köré is felállíthatjuk, így nem csak helyet nyerünk, de kellemes árnyékot is biztosítunk magunknak a pihenéshez. A polipropilén ülőke fehér és barna színben kapható, tervezője Fabio Novembre.
 
 8.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoresmentha.blog.hu/api/trackback/id/tr903299194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása