Dekor&Mentha

Üdvözöllek a KERTFÜGGŐK táborában, akik nem csupán kertészkedni, de főzni, enni és dekorálni is szeretnek kertjükben, teraszukon vagy akár az erkélyükön.

Törölj lábat stílusosan

2011.10.17. 21:12 Dekor&Mentha

Közeledik az ősz - elsősorban angolszász - ünnepe, a Halloween. Bár néhány nappal ezelőtt az egyik boltban, miután kiderült, hogy nem árusítanak narancssárga lufikat, felvilágosított az eladó, hogy itthon ez még nem olyan nagy divat, hogy érdemes legyen külön narancssárga lufikat tartaniuk az októberi időszakban. Ezt én nem így látom. Aki teheti, egy kicsit biztos, hogy narancssárgává varázsolja az otthonát erre az időszakra, akár néhány darab girbe-gurba dísztökkel, akár egy nagyobb faragott példánnyal.

 

lábtörlő4-doormatsource-com.jpg

Ám gondolkodtam, hogy vajon mi az az apró kis dekorációs részlet a lakáson kívül, ami biztos, hogy mindenkinek feltűnik és azonnal tudni fogják, hogy ebben a házban örömmel várják az őszt, még ha vizes és saras is.

Ez pedig az egyszeri lábtörlő, aminek Halloween hangulatot kölcsönöztek, gondolva az otthonukat lelkesen dekorálókra.

 lábtörtlő-findhalloweengifts-com.jpg

Már az ajtóban hagyományos tökfejek vigyorognak ránk

 lábtörlő2-shoppingblog-com.jpg

Ez a lábtörlő egyben kedves helyettesítése a névtáblának is.

 lábtörlő3-mykirklands-com.jpg

 Elegáns, hangulatos, stílusos.

 lábtörlő5-poshposh-com.jpg

Szerintem ez a legszenzációsabb darab, amit elsősorban lányos házhoz tudnék elképzelni, de még én is erősen elgondolkodnék rajta, ha szembetalálkoznék vele az egyik áruház polcán. 

 lábtörlő7-decorvillage-wordpress-com.jpg

Ebbe biztos minden kisgyerek szívesen beletörölné a lábát. Nagyobb gondot az jelentené, hogy ki melyik színű tököt stoppolja le magának lábtörlés céljára. 

Most pedig következzen néhány szolidabb őszi darab.

lábtörlő6-roomu-net.jpg 

lábtörlő1-moviepostershut-com.jpg

 

lábtörlő8-ebay-com.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoresmentha.blog.hu/api/trackback/id/tr473310329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása