Dekor&Mentha

Üdvözöllek a KERTFÜGGŐK táborában, akik nem csupán kertészkedni, de főzni, enni és dekorálni is szeretnek kertjükben, teraszukon vagy akár az erkélyükön.

Dália girland őszi ajtóra

2011.09.29. 08:18 Dekor&Mentha

Itt van az ősz és dáliák virágoznak ezerféle színárnyalatban. Ez az ajtódísz, ezt a csodás őszi virágot használja fel a dekoráció alapjául.
 
A virágszirmoknál kísérletet lehet tenni könnyű esésű anyagokkal, amelyek sokkal lágyabb megjelenést kölcsönöznek a dekorációnak, vagy karakteresebb küllemű virágok esetében inkább a durva szövésűekkel próbálkozzunk. Az itt látható képeken mindenféle variációt megtalálsz. Ha anyagvásárlás is szükséges hozzá - mert nem elég az otthoni maradék -, akkor érdemes olyat választani, ami nem foszlik könnyen. Csak a tartósság kedvéért.
Ám, ha valaki csak idén szeretné ilyen dekorációval díszíteni a lakását, akkor azoknak javaslom a krepp papíros megoldást, amit plusz lehetőségként kipróbáltam, majd lefotóztam.
Szerintem igen mutatós darab lett az is.
Virágonként 1 méter hosszú anyagra van szükség, ami nagyjából 10-15 cm magas. Ez több rétegbe (kb. 4 réteg) hajtva könnyedén formára vágható, majd fércöltéssel virággá igazítva, csak a szalagra kell ragasztani.
Minél több az őszi virág szín, annál hangulatosabb az ajtódíszünk.
Kifejezetten kezdőknek is ajánlom, mert látványos és egyszerű.
ELKÉSZÍTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: dekor dália ajtó dekoráció őszi ajtódísz

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoresmentha.blog.hu/api/trackback/id/tr463274503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása