Dekor&Mentha

Üdvözöllek a KERTFÜGGŐK táborában, akik nem csupán kertészkedni, de főzni, enni és dekorálni is szeretnek kertjükben, teraszukon vagy akár az erkélyükön.

Menedék Portugáliában

2011.10.26. 08:25 Dekor&Mentha

Rusztikus és modern bájosan keveredik ebben a csodás portugál fészekben.

1.jpg

 

Espregueira Mendes tervezte ezt a Casa Tres Chic névre keresztelt egyedülálló otthont, melyben minden részlet csodás harmóniában áll egymással. A modern térszerkezet, a rusztikus bútorok, a design kiegészítők és a hagyományos portugál textíliák kavalkádja igazi egységet alkot. Minden egyedi, de mégis minden összefüggésben és szoros kapcsolatban áll egymással. A szerkezetet és a részleteket is érdemes megfigyelni. A kőfal és a vakolt falak kontrasztja adja az alapot, melyre szépen rímel a modern ülőbútorok és a rusztikus parasztbútorok ellentéte. Ehhez fűszerezésként a modern oldalról designlámpákat, öntött padlóburkolatot, tükröket, fekete-fehér fotókat adtak, míg a rusztikus, portugál vonal támogatásaként színes szőnyegeket és párnákat, régi portrékat, kalapokat adtak.

 2.jpg

 3.jpg

 4.jpg

 Fotók

Erről még több fotó a www.otthonteremto.hu-n


Még több fotó, lakberendezés, építkezés és kert a www.otthonteremto.hu-n


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoresmentha.blog.hu/api/trackback/id/tr83330558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása