Dekor&Mentha

Üdvözöllek a KERTFÜGGŐK táborában, akik nem csupán kertészkedni, de főzni, enni és dekorálni is szeretnek kertjükben, teraszukon vagy akár az erkélyükön.

Gyerekszoba design: Rózsaszín leányálom

2011.09.28. 08:53 Bildi

Amikor a kicsi lányok tinilányok lesznek, ideje a szobájukat is átrendezni. Jöhetnek a „felnőttes” bútorok – de maradhatnak a rózsaszín kiegészítők.


Bizony nehéz megtalálni az összhangot a félig felnőtt, félig még gyerek lányok szívében – hát még a szobájukban. A legjobb tanács a döntés előtt álló szülőknek az, hogy hagyják lánykájukat egyedül választani. Persze ezért nem árt egy kicsit irányítani őket. Terelgessük a választást olyan bútorok felé, amik később, más dekorációval, akár az egyetem végéig megfelelőek lesznek. A Rhbabyandchild klasszikus vonalvezetésű, meseszép kidolgozású bútorai pont ilyenek.








Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek lakás bútor otthon lakberendezés gyerekszoba gyerekbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoresmentha.blog.hu/api/trackback/id/tr973274502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása