Dekor&Mentha

Üdvözöllek a KERTFÜGGŐK táborában, akik nem csupán kertészkedni, de főzni, enni és dekorálni is szeretnek kertjükben, teraszukon vagy akár az erkélyükön.

Foglaljon helyet! - extrém ülőbútorok

2011.04.23. 08:25 Bildi


De természetesen nem mindegy, hogy mire. Néhány otthonban bizony elég fura dolgokra. Talán lejárt az ideje a hagyományos ülőbútoroknak?

Azt hiszem, azért nem erről van szó. De tény, hogy egyre többen szeretnének beszerezni otthonukba néhány meghökkentő dolgot és az ülőbútorok között ebből nincs hiány. Az biztos, hogy egy magányos, olvasásra szánt sarkot, mely távol esik a tényleges társalgótól, remekül feldobhatunk egy extrém ülőbútorral. De aki bátrabb, az az egész nappaliját is berendezheti velük. Például az ufóra hasonlító „beszélgető-karikával”, melyet – miután beleültünk – magunkra zárhatunk és mint egy hatalmas társas anyaméhben mélyedhetünk el gondolatainkba.


Fotók: dezinehq.com, myurbangardendecoguide.com



1 komment

Címkék: szék bútor otthon fotel lakberendezés ülőbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoresmentha.blog.hu/api/trackback/id/tr233274374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása