Dekor&Mentha

Üdvözöllek a KERTFÜGGŐK táborában, akik nem csupán kertészkedni, de főzni, enni és dekorálni is szeretnek kertjükben, teraszukon vagy akár az erkélyükön.

Indiánsátor zöldfal borítással

2011.02.23. 22:12 Dekor&Mentha


Ha van kerted, akkor az bármekkora is, osztozni kell rajta a család összes tagjának.
Amíg a gyerekek kicsik, addig a család sok mindenről (például: virágágyásokról, stb...) lemond a kertben, de egy ilyen sátorral szinte mindenki kívánsága teljesülhet.

Egyik oldalról ez egy tökéletes bunker, ahová el lehet bújni a felnőttek elől. Másik oldalról pedig ez egy tökéletes zöld kúp, ami különleges bokorként díszíti a kertet.
Ez a hangulatos belső, a puha párnákkal és a felakasztott lámpákkal azt hiszem engem is becsábítanának egy  kis délutáni sziesztára.

Optimistább beállítottságú szülők még abban is reménykedhetnek, hogy egyszer majd a csemete fogja ápolni a vesszősátorra futtatott, vagy épp kaspókban felaggatott növényeket, de én ebben egy csöppet kételkednék.

Bár ki tudja?????

3 komment

Címkék: gyerek sátor kert kertibútor

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoresmentha.blog.hu/api/trackback/id/tr213274321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dekor&Mentha 2011.02.23. 22:12:00

Hajrá! Ha már az alapváz megvan, akkor a zöld borítás már csak kreativítás és napfény igény kérdése. Különböző örökzöld futókkal nagyon nem lőhetsz mellé.

Gabriella 2011.02.23. 22:12:00

Hú, ez nagyon jól néz ki, meg kéne próbálni megcsinálni! Fűzfavesszőkből már csináltunk hasonlót, csak nem borítottuk be növényekkel, de így sokkal szebb!!! : )

zoldfalkert1 · http://zoldfalkert.hu 2012.04.14. 18:05:54

Nagyon ötletes a fennt említett kis sátor :)

További érdekes cikkek és összefoglalók megtekinthetőek a zöldfalakról, tetőkertekről:

zoldfalkert.hu/attekintes-zoldfalak-zoldtetok-szobakertek-elonyei
süti beállítások módosítása